تفاهم نامه همکاری دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر منعقد شد
تفاهمنامه همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر در راستای هفته پژوهش و فنآوری با هدف ارتقای شایستگیهای حرفهای دانشآموختگان دانشگاهی و با رویکرد رفع نیاز بازار کار و تزریق نیروی متخصص دانشگاهی و ایجاد فرصتهای شغلی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان به امضای رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر،
دکتر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر نیز گفت: به منظور اجرایی شدن تفاهم نامه منعقده و دستیابی به اهداف تعیین شده در زمینه توانمند سازی و مهارت آموزی دانشجویان پیش از شروع ترم زمستان نسبت به نیازسنجی دورههای مورد نیاز اقدام میشود.
دکتر منصوری نسب با استقبال از این طرح اظهار داشت: توانمند سازی دانشجویان و افزایش توان مهارتی آنان در کنار فراگیری دروس تئوری بدون شک بستر اشتغالزایی پایدار را در جامعه فراهم میکند.
دکتر منصوری نسب با اشاره به نزدیک بودن قرابت دانشگاه فنی و حرفه ای با سازمان فنی و حرفه ای گفتند : تجهیزات کارگاهی دانشگاه مکمل سازمان فنی و حرفه ای می باشد و این می تواند به توانمند نمودن نیروی انسانی مورد نیاز استان و همچنین اشتغال استان کمک کند .
دکتر منصوری نسب به 2 محور اصلی این تفاهم نامه اشاره و تاکید نمودند :
- کمک به راه اندازی دانشکده کنگان با توجه به قرار گرفتن صنعت استان در جنوب استان و همچنین جمعیت هنرستان ی در آن منطقه.
- استفاده دانشکده های فنی و حرفه ای استان از ظرفیت مدرسان سازمان فنی و حرفه ای بنا به آشنایی که با محیط کار عملی دارند .
دکتر منصوری نسب استان موفق باید به همت دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان فنی و حرفه ای شکل بگیرید : ما در دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای نباید تولید علم و دانش در قالب مقاله و ... داشته باشیم بلکه باید مهارت جامعه به سمت بخش خصوصی رونق دهیم و این باید در راستای پیشبرد اهداف تفاهم باشد .
عبدالمجید دراهکی اظهار داشت: از بندهای مورد توافق در این تفاهمنامه میتوان توانمندسازی و ارتقای مهارت دانشجویان، استفاده از ظرفیتهای طرفین تفاهمنامه برای برگزاری دورههای آموزشی، توسعه و ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای جوار دانشگاه، حمایت از ایدههای نو و طرحهای نوآورانه و اختراعات معرفی شده از سوی دانشجویان و دانشگاه در قالب ضوابط سازمان آموزش فنی و حرفهای نام برد .
وی با بیان اینکه مهارت آموزی و اشتغالزایی راهکاری مناسب برای توسعه نیروی انسانی و رشد اقتصادی است گفت: با نهادینه کردن فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی دربین دانشجویان میتوان به توسعه نیروی انسانی و رشد اقتصادی دست یافت.
دراهکی با تاکید بر توجه دانشجویان به فراگیری دورههای مهارت آموزی افزود: به منظور آماده سازی و تسهیل در ورود جوانان به بازار کار و تصدی مشاغل و کارآفرینی ضروری است دانشجویان از بدو ورود به دانشگاه بر اساس رشتههای تحصیلی، دورههای مهارتی را در مراکز آموزش فنی و حرفه ای و یا کارگاههای جوار دانشگاهی فراگیرند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به آمار بالای بیکاری در بین دانش آموختگان دانشگاهی و نداشتن مهارت های کافی اظهار کرد: برون رفت از وضعیت موجود در جامعه و اشتغال طیف وسیع بیکاران دانش آموخته نیازمند تعامل بخشهای آموزشی و دستگاههای اجرایی و صنعت است.
دراهکی تاکید کرد: آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر آمادگی دارد تا دورههای آموزش مهارتی را متناسب با نیاز و رشتههای تحصیلی دانشگاه برای دانشجویان از طریق مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و بخش خصوصی در بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی برگزار کند.