در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری پنل تخصصی (نگاه کارافرینی و فضای کسب و کار در آموزش فنی و حرفه ای)

این نشست با ایراد مطالبی توسط ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر دکتر اکبر منصوری نسب در خصوص معرفی و ماموریت های آموزشی، پژوهشی و کارافرینی دانشگاه فنی و حرفه ای و انتظارات این دانشگاه از استادان حاضر در عرصه آموزش آغاز و سپس با سخنرانی دکتر اسماعیل کمالی راد مدرس دانشکده ادامه و پایان یافت .

به گزارش روابط عمومی، پنل تخصصی نگاه کارافرینی و فضای کسب و کار در آموزش فنی و حرفه ای به همت و تلاش واحد پژوهش و ارتباط با صنعت دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر با حضور استادان و اعضای هیات علمی دانشکده های فنی و حرفه ای الزهرا(س) و امام خامنه ای بوشهر در سالن اجتماعات شهدای هسته ای مرکز امام خامنه ای برگزار شد.

دکتر اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر با تأکید بر آموزش مهارت‌ محور گفت: آموزش های مهارت محور باید مطابق با یکسری از استانداردها و به روز باشد.

ایشان افزود: آموزش های مهارت محور در دانشگاه فنی و حرفه ای مبتنی بر شغل است که مسلما این نوع آموزش ها راهگشا در بحث اشتغال باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر با اشاره به اینکه 70 درصد محتوای دانشگاه فنی و حرفه ای عملی و 30 درصد آن را نظری است لذا کاربردی بودن محتوای درسی این دانشگاه از محاسن این مدل آموزشی است.

دکتر اکبر منصوری نسب با تاکید بر اینکه بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می‌شوند، گفت: یکی از مزیت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که چون در رشته‌های کاربردی دانشجو پذیرش می‌کند بنابراین درصد کمتری از فارغ التحصیلان این دانشگاه بیکار می‌مانند.

در ادامه دکتر کمالی راد ضمن تشریح مدل آموزشی و‌ نسل فراگیر در دانشگاه و تئوری ها و دیدگاه های کارافرینی و انطباق آن با دانشجویان حاضر به ارایه راهکار در خصوص چگونگی برقراری ارتباط موثر با دانشجویان و ایجاد شوق کارافرینی در آنها متناسب با تیپ‌های شخصیتی و‌ دسته بندی عنوان شده پرداختند.

در خاتمه نیز جناب آقای بهرام نژاد از استادان مدعو مرکز دختران الزهرا(س) در تکمیل و تایید مطالب ارایه شده جمع بندی نهایی را ارایه دادند.