در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
nus.ac.ir

وبینار حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای با صاحبان مشاغل و خیرین، به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزار شد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ وبینار حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای با صاحبان مشاغل و خیرین، به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهردر راستای مشارکت دولت، دانشگاه فنی و حرفه ای و صنعت در گسترش آموزش های فنی و مهارتی در جامعه با نگاه به راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان در جنوب استان به همت حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای و با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزارشد.

اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر، با اشاره به نقش موثر خیرین در تولید و تربیت منابع انسانی، تربیت نیروی انسانی کارآمد اساس جهش تولید و توسعه اقتصادی را دانست.

ایشان مشارکت و نیک اندیشی خیرین را در جامعه ارج نهاده و از اهدای زمینی به متراژ 15000 متر مربع توسط خیر کنگانی جهت بهره برداری و ساخت دانشکده فنی و حرفه ای کنگان در وبینار خبر دادند.

دکتر اکبر منصوری نسب از زحمات و تلاشهای شبانه روزی سید علی پاک نژاد فرماندار کنگان و این امر خیرخواهانه خیر کنگانی در راستای تولید علم در ایران و همچنین در شهرستان کنگان تقدیر نمودند.

سید علی پاک نژاد فرماندار کنگان در راستای معرفی ظرفیت های شهرستان کنگان، نقش دولت و خیرین در راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان را مهم و لازم دانست.

وی افزود: شهرستان کنگان یکی از شهرستان‌های استان بوشهر در جنوب ایران است. شهرستان کنگان محل اجرای بخش عظیمی از پروژه‌های پالایشگاهی پارس جنوبی است. از اینرو بستر مناسبی برای ایجاد دانشکده فنی و حرفه ای است و این می تواند کمک بسزایی به تامین منابع انسانی مورد نیاز صنعت نماید.

سید علی پاک نژاد فرماندار کنگان فرمودند: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای یکی از ارکان خیلی مهم برای راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان برشمردند.

ایشان اضافه نمودند: شهرستان کنگان با توجه به موقعیت اقتصادی و بندری بودنش از بستر اشتغال مناسبی برخوردار است و بعنوان قطب صنعت منطقه و مکان بکر گردشگری می توان نام برد.

سید محسن حسینی مقدم مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه فنی و حرفه ای کشورگفت: دانشگاه فنی و حرفه ای نگاه به گسترش رشته ها با توجه به آمایش سرزمین را دارد.

سید محسن حسینی مقدم مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دانشگاه فنی و حرفه ای رشته های جدید را با توجه به تقاضا در بازار کار ایجاد و ماموریت تربیت منابع انسانی آچار به دست را دنبال می نماید.

وی اضافه نمودند: دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه ای حدود 70 درصد از منابع درسی خود را بصورت عملی می گذرانند و این می تواند به بخشی از نیازهای بازار کار کمک کند.

ایشان از تدوین سرفصل های رشته های تحصیلی در دانشگاه فنی و حرفه ای با در نظر گرفتن نیاز صنعت در دست اقدام دانستند و این را یک کار سترگ در دانشگاه فنی و حرفه ای برشمردند.

مسعود محبوبی مدیر عامل شرکت بازرسی فنی شاخه زیتون لیان بوشهر، ارتباط شرکت های بخش خصوصی با دانشگاه را لازمه ارتباط دوسویه دانستند و در راستای این ارتباط صنعت و دانشگاه معنا پیدا  می کنند.

مسعود محبوبی مدیر عامل شرکت بازرسی فنی شاخه زیتون لیان بوشهر، ضمن اشاره به توانمندی های شرکت شرکت بازرسی فنی شاخه زیتون لیان بوشهر و متکی بودن به استفاده از ظرفیت نیروهای بومی استان تربیت نیروی کارآمد را رسالت دانشکده های فنی و حرفه ای دانست.

وی اضافه کرد: نیروی کارآمد دانشکده های فنی و حرفه ای باید بتوانند در تولید کالا و کیفیت بخشی به صنعت کمک کنند.

کامبیز صفتی رئیس بهره برداری پالایشگاه هشتم پارس جنوبی، در راستای نقش تکنسین های مهارتی در صنعت گاز گفت: از بستر پارس جنوبی بعنوان قطب انرژی ایران با ظرفیت مجتمع ها و واحد های پتروشیمی و صنایع بزرگ بعنوان دانشگاه خیلی بزرگ می توان استفاده برد. صنایع پارس جنوبی بسیار ارزشمند است . 80 درصد سرمایه کشور از این قطب انرژی استفاده می شود. این منفعت می تواند به دانشگاه فنی و حرفه ای کمک کند.

کامبیز صفتی رئیس بهره برداری پالایشگاه هشتم پارس جنوبی بروز رسانی سرفصل های درسی رشته های مورد نیاز صنعت را لازم و ضروری دانستند و این مقوله باید در دانشگاه فنی تقویت و با نگاه باز به صنعت انجام شود.

عبدالمجید دوراهکی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، نقش رشته های فنی و حرفه ای در توسعه جنوب استان بوشهر را ضروری و تاکید نمودند.

وی افزود: استان بوشهر نگین مالی جنوب کشور دانستند استان بوشهر به دلیل همجواری با خلیج فارس دارای موقعیت بسیار خاص و استراتژیکی در کشور می باشد. در هر گوشه از استان، نعمات خداوندی بسیار یافت می شود. علاوه بر آن استان بوشهر در زمینه های کشاورزی و آبزیان دریایی نیز فعال بوده به همین دلیل است که استان بوشهر، پایتخت اقتصادی ایران، نگین مالی جنوب کشور در توسعه اقتصادی و جذب سرمایه های خارجی است.

عبدالمجید دوراهکی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده توسعه و پیشرفت است که شاید هیچ استانی به این اندازه ظرفیت‌های پیشرفت در افق بین‌المللی نداشته باشد. از سند چشم‌انداز توسعه و پیشرفت استان بوشهر بر اساس قابلیت‌های سرزمینی باید بهره گرفت.