در حال بارگذاری ...
دوشنبه 1 بهمن 1403
nus.ac.ir

مصاحبه با غلامحسین جاگیرو معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر

به مناسبت هفته پژوهش روابط عمومی دانشگاه با غلامحسین جاگیرو معاون پژوهشی دانشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر مصاحبه ای انجام داده است که مشروح آن در ادامه می آید:

با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری به سراغ یکی از معاونین پژوهشی مراکز فنی و حرفه ای استان بوشهر رفتیم و در یک گپ و گفت خودمانی با اهم برنامه های دانشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر در این هفته  آشنا شدیم :

در ابتدا خودتان را معرفی نمایید :
این جانب غلامحسین جاگیرو با بیش از 33 سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی و پژوهشی به عنوان معاون آموزش، پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای امام خامنه ای بوشهر در خدمت جامعه بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای که یک دانشگاه مهارت محور می باشد؛ هستم.

نظر حضرتعالی در خصوص اهمیت و ضرورت پژوهش چیست ؟

با تبریک فرارسیدن هفته پژوهش به استادان فرهیخته و دانشجویان گرامی، در حقیقت پژوهش، کوششی سترگ و ارزشمند برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن جهت حل مشکلات موجود در عرصه‌های مختلف زندگی بشر و راهی برای گسترش و تعالی مرزهای دانش و گشودن افق‌های تازه برای آیندگان است.

بدون شک توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، به بیان دیگر پژوهش، موتور محرّک پیشرفت و توسعه پایدار در هرکشور به شمار می‌آید. اگر در جامعه ای شاهد بی توجهی به امر پژوهش باشیم؛ دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

به عنوان یک متصدی امر پژوهش در مراکز دانشگاهی، نظر جنابعالی در خصوص اهمیت و جایگاه پژوهش در دانشگاه فنی و حرفه ای چیست ؟

بدون انجام پژوهش، امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم نیز برخوردار نخواهد بود، همه آنچه به عنوان پیشرفت علوم در دوره‌های گوناگون تاریخ می‌شناسیم، حاصل تلاش افرادی بوده که در کار خود رویکردی پژوهشی داشته‌اند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیت‌های پژوهشی آنان بوده است.

با عنایت به جایگاه ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای در بین دانشگاه های کشور و استقبال گسترده خانواده ها و دانش آموزان به این دانشگاه، لازم است با یک عزم ملی و نگاه جهادی برای توسعه همه جانبه و پیشرفت علمی و صنعتی کشور، به امر پژوهش و فناوری عنایت ویژه داشته باشیم و در این برهه حساس از تاریخ، باید توجه استادان و دانشجویان این دانشگاه را به مسئولیت های اجتماعی خود از جمله پرداختن به تحقیق، پژوهش و ساخت تجهیزات و امکانات ضروری جامعه معطوف داشت.

پژوهشگران برتر از چه ویژگی هایی برخوردار می باشند ؟

پژوهشگران موفق کسانی هستند که به کارگروهی در طرح های پژوهشی بها می دهند و همواره تلاش می کنند پژوهش خود را با همکاری یکدیگر انجام دهند، هم چنین، آنان نتایج یافته های خود را به نحو موثری منتشر ساخته و در اختیار سایر محققان قرار می دهند  آنان نسبت به توسعه مرزهای دانش احساس مسئولیت کرده و لحظه ای از تلاش در جهت ارتقای مهارت های علمی خویش باز نمی ایستند.

در خصوص بزرگداشت هفته پژوهش، دانشکده فنی و حرفه ای امام خامنه ای بوشهر چه برنامه هایی دارد ؟

این معاونت با مساعدت کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای ای استان بوشهر برنامه های متنوعی را در این هفته تدارک دیده است که فهرست وار به اهم آنها اشاره می نمایم:

  •  بیش از 16 وبینار مختلف علمی، آموزشی و کاربردی ویژه استادان و دانشجویان عزیز که از 13 آذرماه با همکاری اعضای محترم هیئت علمی و مدرسان ارجمند این دانشکده برگزار خواهد شد که امیدوارم مورد استقبال و پسند جامعه هدف قرار گیرد.
  • تجلیل از استادان برتر پژوهشی و دانشجویان ممتاز کشوری و استانی که در سال 1400، شاهد فعالیت ها و تلاش های موثر آنان بوده ایم.
  • نقد و بررسی کتاب با عنوان « مسئولیت مدنی روانشناسان و مشاوران » به نویسندگی استاد ارجمند ، جناب آقای سعید فریدون پور

در پایان اگر نکته ای لازم می دانید بفرمایید .

با تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر منصوری نسب، ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر که همواره نکته نظرات و مدیریت خوب ایشان، هادی و راهنمای ما در این دانشکده می باشد. همچنین از کلیه همکاران ساعی و پرتلاش خودم در حوزه آموزش و جنابعالی به عنوان مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر سپاسمندم. عزت بر طریق حق مستدام باد .