در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
nus.ac.ir

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد بوشهر در اولین کنسرسیوم مهارت و اشتغالزایی در استان:
دانشگاه فنی و حرفه ای در اشتغال دانشجویان پتانسیل بالای دارد

اولین کنسرسیوم مهارت و اشتغالزایی به همت دانشگاه فنی و حرفه ای در استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ دکتر احسان بهمیاری سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد بوشهر با بیان اینکه در دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای بیش از ۳۰ درصد دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی جذب بازار کار می‌شوند گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای در اشتغال دانشجویان پتانسیل بالای دارد.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی استان است. دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای استان با 3 مرکز و بیش از 3100 دانشجو در استان، رسالت تربیت تکنسین، نیروی ماهر و کارآفرین را برعهده دارند.

بهمیاری یادآور شد: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای علاوه بر دانش دانشگاهی و تئوری دارای سطح دانش مهارتی تخصصی هستند که همین موضوع زمینه ساز اشتغال فارغ التحصیلان می شود.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد بوشهر اضافه کرد: هدف از ایجاد این کنسرسیوم برآوردهای نیاز صنعت، ظرفیت و پتانسیل های موجود استان در زمینه های تخصصی است تا تربیت دانشجویان بر اساس مهارت های تخصصی و ویژه شغلی مورد نیاز استان توسط دانشگاه فنی و حرفه ای صورت گیرد.

دکتر مصدق کشاورز مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: در حال حاضر نیاز جامعه ما اشتغال و حمایت از اشتغالزایی و کارآفرینی است.

وی اضافه کرد: حفظ اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی نیاز امروز جامعه است و ما این آمادگی را داریم از دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان فنی و حرفه ای که در عرصه مهارت آموزی فعالیت می‌کنند حمایت نمائیم.

کشاورز یادآور شد: توجه به موضوع اشتغال در جامعه می‌تواند منجر به افزایش سطح رفاه عمومی و توسعه همه‌جانبه در جامعه شود.

عبدالمجید دراهکی رئیس اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: آموزش های مهارتی در حوزه صنایع و صنوف و جامعه دانشگاهی میتواند منشاء اثر و تحول و زمینه ساز تثبیت اشتغال امروز و طراحی اشتغال آینده باشد.

دراهکی افزود: آموزش های مهارتی بر افزایش طراوت و شادابی دانشجویان در حین تحصیل اهمیت بسزایی دارد و بی تردید تقویت مهارت دانشجویان، مشکل اشتغال را کمتر خواهد نمود.

یونس صالحی رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر ضمن تاکید به شناسایی بازار کار گفت: این تفکر اشتباه است که دانشجو بعد از دانش‌آموختگی به دنبال مهارت‌های کاربردی برود؛ بلکه دانشجو باید از همان ابتدای دانشجوشدن به فکر کسب مهارت‌های لازم و متناسب با نیازهای بازار کار باشد.

صالحی اضافه کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای باید به دنبال تربیت نیروهای حرفه‌ای برای بازار کار باشد؛ یعنی دانشجویی که بتواند مهارت‌های لازم برپایه نیازهای بازار کار داشته باشد و برای خودش، درآمدزایی کند.

علی برزگر رئیس مرکز علمی کاربردی اصناف بوشهر و مدیر بخش مشاوره اتاق اصناف مرکز استان بوشهر گفت: توام بودن دانش و مهارت در دانشگاه های فنی و حرفه ای از مزایای آن نسبت به سایر دانشگاه ها است.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای علاوه بر دانش دانشگاهی و تئوری دارای سطح دانش مهارتی تخصصی هستند که همین موضوع زمینه ساز اشتغال فارغ التحصیلان می شود.

برزگر یادآور شد: دانشگاه فنی و حرفه ای باید آموزش های تقاضا محور داشته باشد و با تعامل با بخش های خصوصی ائم از اصناف استان نیازها را شناسایی کرده و آموزش متناسب با بخش های مورد نظر صورت گیرد.