در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
nus.ac.ir

به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛
برگزاری آیین عزاداری شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیت همراه در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر الزهرا"س"

آیین عزاداری شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیت همراه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار شد.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر در پاسداشت خدمات شایسته و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر رئیس‌جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدش، آیین عزاداری در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر "الزهرا" برگزار کردند که شمار فراوانی از دانشجویان، استادان، کارکنان، حجت‌الاسلام یوسف جمالی امام جمعه موقت بوشهر، دکتر احسان بهمیاری رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر، حجت‌الاسلام عیسی راستگو رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان بوشهر، سرهنگ غلامرضا جوکار جانشین سازمان بسیج اساتید استان بوشهر، مهندس زهرا حاجیانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر و عبدالحمید سلیمی نماینده سازمان بسیج اساتید استان بوشهر در آن شرکت کردند.

احسان بهمیاری رئیس واحد استانی دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای بوشهر در آیین عزاداری شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیت همراه، وی با تسلیت این حادثه رخ داده اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، جهادی بودن او بود، در سه سالی که ایشان در ریاست جمهوری کار کردند حدود سه بار به استان بوشهر آمدند و حتی روستاهای صعب‌العبور هم رفتند و این ویژگی بارز ایشان در ساده زیستی بود.

وی افزود: ایشان خانه ساده‌ای داشتند و این نوع زندگی سیاست‌مدار امری بسیار مهم برای حکومت اسلامی است، مسیر و سیره ایشان سیره خاصی بود.

حجت‌الاسلام یوسف جمالی امام جمعه موقت بوشهر نیز اعلام کرد: این روزها روزهای تلخی است و یادآور شهادت حاج قاسم سلیمانی است اما قطعا برای خودشان این شهادت، امری شیرین است. در طول تاریخ قبل از انقلاب و بعد از انقلاب تفکر تقابل بین دو اندیشه دینی و سکولار ایجاد شد و پایه و اساس تفاوت این بود که نقش مردم در حاکمیت چیست، همین هم باعث می‌شد یک حکومت سلطنتی می‌شد و دیگری نیمه سلطنتی می‌شد. درحقیقت جایگاه مردم نوع حکومت را مشخص می‌کند وزنی که به مردم داده می‌شود نوع مدیریت جامعه را هم مشخص می‌کند.

وی با بیان اینکه نقش دین در حکومت تعیین کننده است، افزود: انقلاب اسلامی که شکل گرفت دو ادعا داشت ابتدا اینکه مردم ولی‌نعمت هستند و دین ریل اصلی حکومت است چیزی که برخی‌ها آن را کنار گذاشته بودند. اما انقلاب این ادعا را داشت که با دین، پیشرفت اتفاق می‌افتد.

جمالی ادامه داد: در مقام اندیشه و نظریه‌پردازی بزرگانی داشتیم که به این موضوع پرداختند اما اینکه چه کسی بتواند در میدان عمل بسازد، تاثیرگذار باشد و ثابت کند نکته مهمی بود.

وی تصریح کرد: اینکه کسی که همسفره مردم عشایر است، روی زمین بنشیند و خادم رضا باشد و به آن افتخار کند و اینگونه به مردم خدمت کند و رئیس یک دولت شود و محبوب قلوب باشد، تنها از میدان دین‌داری بیرون می‌آید.