در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
nus.ac.ir

دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر و «موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر» تفاهم‌نامه‌ی همکاری امضا کردند

با بازدید رئیس موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر از «آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر»، تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان این دو مرکز به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر، سردار علی دارابی مدیرعامل موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر با حضور در «آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر» ضمن بازدید از بخش‌های مختلف و آشنایی بیشتر با ظرفیت های این آموزشکده و دیدار و گفتگو با دکتر احسان بهمیاری رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر، بر همکاری و تعامل بیشتر این دو مرکز علمی و صنعتی تأکید کرد.

در این دیدار، به‌منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر و ایجاد و گسترش زمینه‌ همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی بین این دو مرکز، تفاهم‌نامه‌ای نیز به امضا رسید.

دکتر احسان بهمیاری نیز در این دیدار اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای با تربیت نیروهای فنی و ماهر بخش اعظمی از مشکلات و نیازهای جامعه را مرتفع می‌کند.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر متشکل از سه آموزشکده فنی و حرفه ای امام خامنه ای (پسران) و الزهرا"س" (دختران) بوشهر و آموزشکده فنی و حرفه ای کنگان از جایگاه رفیعی در استان بهره مند است و بدون تردید می توان گفت از مهمترین دانشگاه های مهارتی استان است که از بدو تاسیس تاکنون در تربیت تکنیسن های ماهر، شایسته و کارآفرین نقش کلیدی و مهمی داشته است.

رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر گفت: در حال حاضر قریب به 3500 نفر دانشجوی پسر و دختر در 36 رشته (22 رشته کاردانی و 14رشته کارشناسی) در پنج گروه‎ آموزشی: علوم‎ انسانی، برق و کامپیوتر، علوم مهندسی، هنر و ساختمان و معماری در هر سه آموزشکده مشغول به تحصیل می باشند.

بهمیاری با اشاره به اشتغال مطلوب فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: طرح "تاد" در دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر به منظور توسعه اشتغال دانش‌آموختگان با سرعت دنبال می‌شود. وی در خصوص طرح تاد اظهار کرد: تاکید بر مقوله کارآفرینی، افزایش اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان و دانشجویان و همچنین بهره‌گیری از توانمندی های آنان از اهداف مهم طرح "تاد" است.

همچنین وی اظهار داشت: با توجه به اینکه سردار دارابی یکی از مدیران بسیار موفق و علمی در حوزه صنایع دریایی کشور می باشند و در این راستا موسسه دریایی شهید محلاتی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیت های ساخت و تعمیر شناور در کشور تبدیل شده است، قطعا آینده همکاری بسیار خوبی بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر و این صنعت راهبردی ایجاد خواهد شد.

سردار علی دارابی مدیرعامل موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر در این بازدید بیان داشت: دانشگاه‌ فنی و حرفه ای بعنوان یک دانشگاه مهارتی در تربیت نیروی انسانی ماهر و ورود به بازارکار نقش اساسی دارد.

مدیرعامل موسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر با اشاره به این مهم که توسعه زیرساخت های آموزشی و مهارتی محور تربیت نیروی انسانی در استان بوشهر به عنوان قطب انرژی کشور است، گفت: عنصر مهم توسعه زیرساخت های آموزشی و مهارتی به عنوان ابزار مورد استفاده در تربیت نیروی انسانی برای تبدیل علم به ثروت لازمه مراکز آموزشی در استان است که باید اهمیت ویژه ای به آن شود.

دکتر ارسلان نامی معاون آموزش، پژوهش و فناوری آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر با اشاره به ماموریت دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تربیت نیروی کارآمد و تکنسین گفت: یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود.

وی افزود: از سال گذشته فعالیت‌هایی در راستای تحقق این امر در قالب طرح "تاد" انجام شده برای مثال تفاهم‌نامه‌هایی بین بخش‌های صنعت و دانشگاه منعقد شده است.

مهندس احمد کردی معاون اداری مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر از متعدد بودن رشته های مهارتی و مرتبط با نیاز صنعت در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت و تاکید کرد: باید دید خانواده ها نسبت به رشته های مهارتی و فنی وحرفه ای تغییر کند.

وی اضافه کرد: نگاه خانواده‌ها به این رشته های مهارتی و فنی و حرفه ای مناسب نیست و لازم است تا در دوران متوسطه دوم تحصیلی و قبل از انتخاب رشته دانش‌آموزان، این رشته ها برای دانش آموزان معرفی و از تنوع رشته فنی و حرفه‌ای برای خانواده‌ها گفته شود.