دیدار رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر با مدیر آموزش سازمان منطقه ویژه پارس
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر با مدیر آموزش سازمان منطقه ویژه پارس دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر؛ احسان بهمیاری رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر در ادامه رایزنیهای خود با صاحبان صنایع استان با سید مهدی موسوی زاده مدیر آموزش سازمان منطقه ویژه پارس دیدار و گفتگو کرد.
احسان بهمیاری ضمن معرفی توانمندی های دانشگاه ملی مهارت گفت: ما در تمام حوزه های مورد نیاز صنعت آماده همکاری هستیم و با توجه به زیرساخت های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه ملی مهارت، فارغ التحصیلان این دانشگاه می تواند نیازمندهای صنعت را بر طرف نمایند.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت، دانشگاهی چندمنظوره است و نسل چهارم دانشگاه کارآفرین در آن تحقق مییابد. این دانشگاه حلقه ارتباط بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب جامعه از نظر رفع معضل بیکاری جوانان، کمک به رونق اقتصاد و محرک چرخه تولید در کشور و یکی از مهمترین متولیان آموزش عالی مهارتی است.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر گفت: رسالت دانشگاه ملی مهارت پیوند علم و عمل و تربیت تکنیسینهای ماهر و کارآفرین است.
بهمیاری اظهار امیدواری کرد: این دانشگاه میتواند با ظرفیتهای بالقوهاش به صورت زودبازده درآمدزایی نماید و از این رو، در آینده به مرجعی مهم برای دانشگاههای مهارتی تبدیل شود و پیشران آموزشهای مهارتی در کشور باشد.
احسان بهمیاری خواستار مساعدت بیشتر اداره آموزش سازمان منطقه ویژه پارس به دانشگاه ملی مهارت استان شد و اظهار کرد: دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر به حق انتظار دارند صنایع جنوب مستقر در جنوب استان تحت عنوان مسئولیت های اجتماعی خیلی بیشتر از این به کمک این دانشگاه بشتابند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر ضمن قدردانی از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: ما چندین سال هست که پیگیر این موضوع هستیم که بخشی از مساعدتهای مالی شرکتهای پتروشیمی زیر مجموعه انرژی پارس در قالب مسئولیتهای اجتماعی به استان مستقیم به دانشگاه ملی مهارت استان کمک شود تا ما بتوانیم انتظارات به حق جامعه دانشجویان مهارتی دانشگاه ملی مهارت استان را در زمینه تامین امکانات رفاهی و تجهیزات آموزشی و کارگاهی را جامعه عمل بپوشانیم.
سید مهدی موسوی زاده مدیر آموزش سازمان منطقه ویژه پارس ضمن اعلام مساعدت با برگزاری دوره های توانمندسازی کارکنان منطقه ویژه پارس با استفاده از ظرفیت های علمی و زیرساخت های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه ملی مهارت گفت: پیشرفت و توسعه کشور با پیوند صنعت و دانشگاه محقق میشود و توجه به این مهم امری ضروری است.
وی افزود: تقویت رابطه صنعت و دانشگاه از عوامل مهم در پیشرفت هر کشور است این در حالی است که در ایران با وجود توان بالقوه بالا این ارتباط با اندازه کافی وجود ندارد.
موسوی با تاکید بر ارتباط دانشگاه با صنعت ذیل آموزش علاوه بر بخش پژوهش اظهار کرد: متأسفانه در ایران، دانشگاهها نتوانسته اند ارتباط با صنعت را ذیل آموزش به درستی عملیاتی کنند و به عنوان یک کنشگر فعال در تأمین دانش فنی صنعت عمل کنند لذا صنعت در ایران به صورت سنتی فناوری مورد نیاز خود را از خارج از کشور تأمین میکند.
گفتنی است دکتر ارسلان نامی معاون آموزش، پژوهش و فناوری، عبدالرضا رام رئیس حوزه ریاست، مجتبی تن زاده مسئول روابط عمومی و علی عسکری استاد مدعو گروه آموزشی علوم و مهندسی و همکار شرکت دماوند انرژی عسلویه رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر را در این دیدار همراهی نمودند.